Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΔΕΗ και εργολάβοι υπεράνω του νόμου και των δικαστικών αποφάσεων.



Απαγόρευση διακοπής της ηλεκτροδότησης σε Ελληνικό & Αργυρούπολη εξέδωσαν με προσωρινή διαταγή οι δικαστικές αρχές μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ, που κατέθεσε ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης υπέρ όσων δήλωσαν αδυναμία πληρωμής του Ειδικού Τέλους Ακινήτων.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τις ενέργειες του Δήμου και μέχρι τις 27 Ιουλίου 2012 που θα εκδικασθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, η ΔΕΗ δεν νομιμοποιείται να προβεί σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε αυτά τα νοικοκυριά.
Η διοίκηση της ΔΕΗ αδιαφορώντας για την δικαστική εντολή ασκεί δικούς της νόμους και κανόνες. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ στέλνει σε καθημερινή βάση τις τελευταίες ημέρες τους ευκαιριατζίδες εργολάβους να διακόπτουν το ρεύμα σε νοικοκυριά.
Ως Α.Λ.Συνέλευση Ελληνικού-Αργυρούπολης αρνούμαστε έμπρακτα το φόρο που πάνε να μας φορτώσουν στο λογαριασμό της ΔΕΗ,αλλά και τις παράλογες αυξήσεις του ρεύματος και όχι μόνο καταδικάζουμε τις αποκοπές ρεύματος, αλλά συμμετέχουμε ενεργά σε επανασυνδέσεις στις γειτονιές μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου