Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ

Η βάναυση καταπάτηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων όπως και η φορολογική αφαίμαξη εργαζομένων και συνταξιούχων, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και περιθώριο αντοχής .
Το σύνολο των οικονομικών ,ασφαλιστικών,εργασιακών και θεσμικών δικαιωμάτων που ισοπεδώθηκαν από τις μνημονιακές πολιτικές ,είναι μονίμως διεκδικούμενα.
Αιτήματα ΑΙΧΜΗΣ της 24ωρης Γενικής Απεργίας είναι:
* Υπογραφή και εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
*Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της Ανεργίας και ανακούφισης των Ανέργων.
*Ανάκληση της επιστράτευσης και όλων των κατασταλτικών και αντιδημοκρατικών μέτρων και διώξεων κατά των εργαζομένων, των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης. από την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ
Η τωρινή περίοδος χαρακτηρίζεται από την άγρια επίθεση του κεφαλαίου(ντόπιου και ξένου) και της τρικομματικής κυβέρνησης που το στηρίζει.Η συντονισμένη αυτή επίθεση έχει στόχο την κατάργηση των εργατικών κατακτήσεων,την υποδούλωση της κοινωνίας και την όξυνση των ταξικών αντιθέσεων.Χρέος μας λοιπόν η ανατροπή αυτού του βάρβαρου συστήματος,το οποίο κατασπαράζει τις ζωές μας,με οργανωμένους συλλογικούς αγώνες για τη χειραφέτηση των εργαζομένων και για το χτίσιμο μιας νέας κοινωνίας χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ.ΟΛΟΙ -ΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
11:00 π.μ. ΜΟΥΣΕΙΟ από senza classi oμάδα ανατρεπτικής σκέψης
 
 
Λέμε ΟΧΙ στις πολιτικές απαξίωσης και λεηλασίας της εργασιακής μας δύναμης και της ζωής μας!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                          
 
 
 
Στον πόλεμο που έχει κηρύξει το κεφάλαιο και το πολιτικό του προσωπικό στην τάξη μας απαντούμε μετωπικά και ολοκληρωτικά!
 
                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου