Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΜΠΤΗ 22Ν ΠΑΖΑΡΙ και ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ Α΄ΚΑΠΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, είσοδος -εννοείται- σε όλα ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!




    Χαριστικό παζάρι βιβλίου-Κινηματογραφική βραδιά-Πάρτυ ενοικίου και ρεύματος

   Με αφορμή τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μέλος της συνέλευσης μας, και που έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία του να πληρώσει το ρεύμα και το ενοίκιο του, διοργανώνουμε μια εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης. Προσπαθούμε με αυτόν τον τρόπο, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, αφού όσοι συμμετέχουμε στη συνέλευση, είμαστε ως επί το πλείστον  άνεργες/οι και οι ελάχιστες/οι από εμάς που εργάζονται, είναι κακοπληρωμένοι και μέσα στην ανασφάλεια.
 Όπως και οι εκατοντάδες οικογένειες γύρω μας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήραμε από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο βασικές μας ανάγκες. Βιώνουμε όλοι στα σπίτια μας, τις συνέπειες του πολέμου
που έχουν κηρύξει εναντίον μας τα μεγαλο-αφεντικά. Ζούμε με το φόβο της απόλυσης, με το άγχος αν θα φτάσουν τα χρήματα για τα απολύτως αναγκαία, με την οργή για τις αγριότητες από τις πιο βίαιες δυνάμεις εναντίον καθενός από εμάς που αγωνίζεται να μείνει όρθιος και να υπερασπίσει το δικαίωμά του στη ζωή, την αγανάκτηση για την κατάσταση της δημόσιας υγείας… 
Γεμάτοι  από όλα αυτά τα συναισθήματα, βρεθήκαμε όλοι μαζί στη ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, για να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, να μοιραστούμε τα βιώματα και τις αγωνίες μας, να αλλάξουμε τη γειτονιά μας και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Αν κι εσείς δε νιώθετε τόσο καλά τώρα τελευταία, ελάτε την Πέμπτη 22/11 στο Α΄ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης. Θα ανταλλάξουμε βιβλία, θα παρακολουθήσουμε τη γαλλική ταινία «Χιόνια του Κιλιμάντζαρο»και στη συνέχεια θα συζητήσουμε και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με μουσικούλα  σε πείσμα αυτών που θέλουν να μας εξοντώσουν.
 Η ΤΑΙΝΙΑ:Ένα ζευγάρι πενηνταπεντάρηδων, πέφτει θύμα ληστείας. Ο άντρας είναι απολυμένος και όταν διαπιστώνει ότι αυτή έχει οργανωθεί από έναν επίσης απολυμένο πρώην συνάδελφο του, ο οποίος αναθρέφει μόνος τα δύο μικρά αδέρφια του,  δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ένα πολιτικοποιημένο και βαθιά αισιόδοξο κοινωνικό δράμα, απλό και τρυφερό σινεμά.  Σκηνοθεσία Ρομπέρ Γκεντιγκιάν.
Κανένας μόνος του στην κρίση. Να μην ζήσουμε σαν δούλοι.
              Πέμπτη 22 Νοέμβρη
v 18:00-19:30 Χαριστικό παζάρι βιβλίου  
v 20:00 Προβολή ταινίας
v Αργότερα... Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου