Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΕΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΡΑΣΗΣ

Την Πέμπτη 18/4 η ανοιχτή συνέλευση Ελληνικού-Αργυρούπολης θα γίνει στην πλατεία Σουρμένων που βρίσκεται στο κεντρικό κομμάτι της Ιασωνίδου στη μεριά που είναι η εκκλησία (Μεταμόρφωση Σωτήρος).

Ø Στη συνέλευση αυτής της εβδομάδας θα γίνει ενημέρωση για τις φετινές και τις πιο τρέχουσες εξελίξεις σε σχέση με το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ø Θα δοθούν επίσης διευκρινήσεις για το περιεχόμενο και τη μορφή  σχετικά με την  παρέμβαση και διαμαρτυρία που έχουμε αποφασίσει στη ΔΕΗ Καλλιθέας(Σκίπη και Αραπάκη) στο άμεσο μέλλον.

Όσοι δεν έχουμε πληρώσει μέχρι σήμερα ή όσοι θέλουν να σταματήσουν να πληρώνουν τώρα πια που αποδείχτηκε αυτό που είχαμε υποψιαστεί: πως ο ληστρικός αυτός φόρος ήρθε για να μείνει

ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Η ΔΕΗ εξακολουθεί να είναι πεδίο αγώνα. Με τη δική μας επίμονη έμπρακτη άρνηση καταφέραμε να κατακτήσουμε να μη μας κόβουν το ρεύμα για χαράτσια. Η απόφαση του Άρειου Πάγου βγήκε και τουλάχιστο αυτό το κερδίσαμε: να μην περάσει ο εκβιασμός της αποκοπής του ρεύματος. Αυτήν την απόφαση του Άρειου Πάγου δεν την έπαιξαν τα κανάλια, ούτε την πρόβαλλε ο τύπος.

Και επειδή δεν έχουμε άλλο τρόπο συνεννόησης και αντι-πληροφόρησης

και επειδή κρίνουμε πως υπάρχουν και πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες προς συζήτηση και ανταλλαγή

και επειδή η αποφασισμένη παρέμβαση στη ΔΕΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ χρειάζεται την υποστήριξη όσο γίνεται περισσότερων από εμάς

Πιστεύουμε πως μια κουβέντα είναι αναγκαία.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 7.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου