Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ.Συνέλευση Πέμπτη 1η Νοέμβρη:πρόσκλησηΓια τους χειμερινούς μήνες η συνέλευση θα στεγάζεται στον ίδιο χώρο
  που ήμαστε και πέρυσι: 
Στο Α΄ΚΑΠΗ Αργυρουπόλεως στην οδό Αλεξιουπόλεως 27, απέναντι από τα Goodys, κοντά στην Αγ. Τριάδα.
 ΟΜΩΣ, ειδικά για αύριο Πέμπτη 1 Νοεμβρίου η συνέλευση θα γίνει μέσα στο χώρο που βρίσκεται το πολιτιστικό κέντρο στο Ελληνικό ,στην πρώην Αμερικάνικη βάση.
Επειδή είναι δύσκολο να εντοπιστεί το κτήριο που θα γίνει η συνέλευση παρακάτω δίνονται αναλυτικές οδηγίες:
Κατ΄αρχάς, το πολιτιστικό κέντρο βρίσκεται στον ίδιο δρόμο που είναι και η αστυνομία, κατηφορίζοντας τον στο αριστερό μας χέρι, απέναντι από τους χώρους άθλησης του δήμου. Για όσους ξέρουν βρίσκεται στον ίδιο χώρο που βρίσκεται και το κοινωνικό μητροπολιτικό ιατρείο.
Μπαίνοντας στο χώρο, προχωράμε αμέσως μετά το κτήριο του ιατρείου δεξιά, ενώ στα αριστερά μας έχουμε το γήπεδο του σόφτμπολ και ένα παρκαρισμένο κοντέινερ. Αναζητούμε τις παιδικές κούνιες και το λυόμενο που βρίσκεται παραπλεύρως είναι το κτήριο στο οποίο θα βρισκόμαστε!
Για μεγαλύτερη ευκολία θα υπάρχουν ταμπέλες που θα καθοδηγούν.
Σε περίπτωση που δυσκολευτεί κανείς το τηλ. επικοινωνίας είναι:
698 49 155 25.
Τα θέματα που θα συζητήσουμε θα είναι:
Ø η διοργάνωση μιας κινηματογραφικής προβολής το αμέσως επόμενο διάστημα-ποια ταινία, τα πρακτικά ζητήματα, το κείμενο πρόσκλησης κ.λ.π.
Ø η οργάνωση της αντίστασής μας στο χώρο της υγείας: τι μάθαμε από την επαφή μας με τη συνέλευση των Πετραλώνων(από την τέως κατάληψη ΠΙΚΠΑ, νυν κοινωνικός χώρος για την υγεία) και τι μπορούμε εμείς να οργανώσουμε στην περιοχή μας.
Μέχρι τότε να μη ξεχνάμε!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

λαϊκή συνέλευση   Ελληνικού-Αργυρούπολης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου